Muut palvelut

Timanttisahaus ja timanttiporaus ammattitaidolla

Suoritamme timanttiurakointia kaikenlaisiin kohteisiin, joissa on rakennusmateriaalina käytetty esim. kiveä, betonia, tiiltä tai teräsbetonia.. Timanttisahauksella voidaan toteuttaa erikokoisia aukkoja seinä- ja lattiapintoihin. Timanttiporalla taas urakoidaan reikiä eripaksuisiin katto-, lattia- ja seinäpintoihin. Timanttiurakoinnin etuna on työn siisti jälki, ja se myös säilyttää hyvin työstettävän rakenteen lujuuden.

Rakennuspalvelu

Etsitkö luotettavaa ja erittäin kokenutta remontti- ja saneerausalan yritystä toteuttamaan esim. keittiöremonttisi tai uuden terassisi rakennuksen? Ota yhteyttä IP-Konepalvelu Oy:hyn - meiltä saat kattavat rakennuspalvelut Tampereella sekä muualla Pirkanmaan alueella. Urakoimme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla niin kotitalouksille kuin myös eri alojen yrityksille.

Kuljetuspalvelu

IP-Konepalvelu Oy suorittaa kuljetuspalveluja Pirkanmaalla. Yrityksemme omistuksessa on sora-autoja, lavetteja ja nostureita, joten voimme täyttää asiakkaidemme vaativatkin kuljetuspyynnöt tehokkaasti. Alla mainittujen kuljetuspalveluiden lisäksi teemme tarvittaessa myös maa- ja kiviaineskuljetuksia.

Kuorma-autokuljetukset

Kuljetamme sopimuksen mukaan nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustollamme esim. maa-ainesta, rakennusjätteitä ja muita vastaavia toimituksia.

Lavettikuljetukset

Suoritamme lavettikuljetuksia esimerkiksi maansiirtokoneille ja erilaisille isokokoisille kuljetuksille. Lavettikuljetus on helppo ja kustannustehokas tapa siirtää maansiirtokoneita paikasta toiseen.

Vaihtolavat

Meiltä voit tilata myös vaihtolavat ja roskalavat Pirkanmaan alueelle. Kysy lisää!

Nosturityöt

Kysy meiltä myös erilaisia nosturipalveluita kuten kappaletavaranostoja, siirtoja ja muita nostotöitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!